Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

WMF, Lono raclette for 8
WMF, Lono raclette for 8
WMF, Lono raclette for 8
WMF, Lono raclette for 8
Nettsortiment

Varer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.


WMF

Lono raclette for 8

1 499,-

Ikke på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærhetenVarer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud. Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Egenskaper

Enten det er jul, nyttår, familiefest eller et spontant vennetreff så er racletten den perfekte følgesvennen til en selskapelig kveld. Delikat smelteost kombinert med et fargerikt vell av kjøtt, fisk og grønnsaker gir en koselig raclettekveld og den ultimative velsmak.
Kraftig eller søtt - de rette ingrediensene kan brukes så det passer til enhver smak.
Lono kjøkkenproffer garanterer den perfekte middag med WMF. De livlige produktene i en fin, glinsende metallfinish og trendsettende farger gir ren matlagingsglede.

- Avtakbar og non-stick-belagt støpt aluminiumsplate for grilling og for en rekke tilberedningsalternativer som stekte egg eller pannekaker, ripebestandig og oppvaskmaskinsikker.
- Praktisk lagring (parkeringsnivå) nedenfor for oppbevaring av varme, ubrukte kjøkkenutstyr. Koffert av rustfritt stål i høy kvalitet.
- Inkluderer 8 stekepanner (8,3 x 10 cm) og 8 plastpanner. Alle delene er i topp kvalitet og er omhyggelig fremstilt, og de kan lett rengjøres i oppvaskmaskinen.
- Variabel temperaturinnstilling med LED-belysning
- 1500 watt

Art.nr: 415040011

Lignende produkter

Til toppen

Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Til toppen

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Ta kontakt med din nærmeste Kitch'n butikk for mer informasjon.

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.