Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

-50%
Le Creuset, toughened lav stekepanne 28
Le Creuset, toughened lav stekepanne 28

Le Creuset

toughened lav stekepanne 28

Førpris 1 209,-

605,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent
Kampanjeslutt: 31.12.2021

Art.nr: 96200128000000

Den lave stekepannen fra Le Creusets Toughened non stick-serie er uunnværlig i ethvert kjøkken. Den kan tilberede de fleste typer retter, men er særlig velegnet til egg, grønnsaker, fisk og kjøtt som ikke tåler høye temperaturer. Toughened non stick-serien er laget av presset aluminium, som er en ideell varmeleder. Du kan dermed glede deg over den umåtelig raske oppvarmingen som gjør produktene perfekte til tilberedning av raske retter. Alle gryter og panner i serien har bunn av rustfritt stål, som gjør produktene velegnede til blant annet induksjon. Alle produktene i Toughened non stick-serien har slipp-lett-belegg både inn- og utvendig. Du kan dermed spare på fettet i matlagingen, og du får et produkt som er veldig enkelt å rengjøre.
Passer til alle typer komfyr samt induksjon, og kan også brukes i ovn opptil 260 °C. Inneholder ikke PFOA eller PFOS.
Le Creuset gir livstidsgaranti på alle produktene i Toughened non stick-serien.

Tilbake

Lignende produkter

Til toppen

Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Til toppen

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Ta kontakt med din nærmeste Kitch'n butikk for mer informasjon.

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.