Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

-50%
Le Creuset, toughened kasserolle 1,9l
Le Creuset, toughened kasserolle 1,9l

Le Creuset

toughened kasserolle 1,9l

Førpris 1 369,-

685,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent
Kampanjeslutt: 31.12.2021

Art.nr: 96200916000000En kasserolle med anvendelig størrelse som passer til mange mindre retter. Særlig velegnet til sauser og retter som inneholder melk. Med utvendig og innvendig slipp-lett-belegg passer den til de øvrige produktene i Toughened non stick-serien. Toughened non stick-serien er karakterisert av rask oppvarming, noe som gjør produktene ideelle til oppvarming og tilberedning av raske retter. Slipp-lett-belegget sikrer at maten ikke setter seg fast, og samtidig kan du tilberede helt uten, eller med svært lite fett. Dessuten gjør belegget produktet svært enkelt å rengjøre.
Passer til alle typer komfyr samt induksjon, og kan også brukes i ovn opptil 260 °C.
Glasslokket tåler derimot bare 220 °C. Inneholder ikke PFOA eller PFOS.
Livstidsgaranti.

Tilbake

Lignende produkter

Til toppen

Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Til toppen

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Ta kontakt med din nærmeste Kitch'n butikk for mer informasjon.

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.