Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

-25%
Rosendahl, karen blixen kuleoppheng sølv
Klubbpris

Rosendahl

karen blixen kuleoppheng sølv

Ikke medlem 249,-

187,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent
Kampanjeslutt: 09.08.2020

Art.nr: 31323

Zarah Voigt er smykkedesigner, og hun har stått i spissen for en rekke oppheng til juleserien Karen Blixens Jul. Med sine kunstneriske ferdigheter har hun skapt et vakkert kuleoppheng som kan brukes i mange forskjellige sammenhenger. Denne julekulen er klassisk for den danske julen, men i en nytolket utgave. Julekulen kommer med vakre utskjæringer, og den er produsert i forsølvet, rustfritt stål. Utskjæringene er fine silhuetter som skaper et helt spesielt uttrykk for årets julekule. Den måler 5 cm og passer perfekt på det vakre juletreet. Produktet tåler ikke pussemiddel og rengjøres best med en fuktigklut.

Tilbake

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.