Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Holmegaard, årets julehjerte 2019
Holmegaard, årets julehjerte 2019
Holmegaard, årets julehjerte 2019

Holmegaard

årets julehjerte 2019

149,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Art.nr: 4800390

Holmegaard Christmas er en tradisjonsrik juleserie som blant annet blir designet av Ann-Sofi Romme, og det har hun gjort siden 1993. I år er den helt spesiell, med glassfigurer som kan henges både i vinduet og på juletreet. Her får du årets julehjerte, som er utsmykket med et detaljert snøfnugg i gull. De andre detaljene består av røde hjerter og små, fine prikker som setter snøfnugget i spill på helt riktig måte. I bunnen er det et lite vedheng i gull som gjør hjertet spesielt elegant å se på. Det følger med et rødt bånd i samme nyanse som de røde detaljene, så du kan henge opp hjertet.

Tilbake

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 49.- (Gratis frakt på ordre over 499.-)
  • På døren (Bring) – Kr 150.-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498.-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.