Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

-20%
Bjørn Wiinblad, christmas julehjerte 9cm
Bjørn Wiinblad, christmas julehjerte 9cm
Bjørn Wiinblad, christmas julehjerte 9cm
Siste sjanseKun på nett

Bjørn Wiinblad

christmas julehjerte 9cm

Førpris 199,-

159,-

Dette produktet takker for seg og går ut fra vårt sortiment. Grip sjansen nå til å gjøre et godt kjøp. Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Art.nr: 57031

Det eventyrlige julehjertet fra Bjørn Wiinblad er laget i munnblåst glass og dekorert med en smilende juleengel i Wiinblads velkjente strek og ekte gull. Toppen på julehjertet er utstyrt med et forgylt spir og hvitt silkebånd til oppheng. Formen stammer fra hans originale glasspynt og er en del av den eksisterende kolleksjonen med forskjellige unike fasonger og gulldekorasjoner, der tankene føres til Østens mystikk. Hjertet måler 9,5 cm i høyden og vil henge vakkert sammen med resten av Wiinblads glassjulepynt: Julekulen, Juleklokken og Istappen.

Tilbake

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.