Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Joseph Joseph, twist rivjern 29.5cm
Nettsortiment

Joseph Joseph

twist rivjern 29.5cm

379,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Art.nr: 46181223


Dette allsidige rivjernet er designet for å lett tilpasse seg forskjellige riveoppgaver og matvarer. For det første har den to forskjellige rivhjern på hver side av overflaten. For det andre kan håndtaket settes i to forskjellige posisjoner for maksimal bekvemmelighet. Med håndtaket låst i rett stilling er det ideelt for å raspe direkte over tallerkener, men når du vrir og låser håndtaket 90 grader, skaper det en naturlig solid form for hvile på benkeplaten, noe som gir støtte når du rasper større mengder mat. Den leveres med et reversibelt plasthylster som beskytter bladene når de er lagret, men kan vendes slik at du kan samle og måle revet mat. Denne versjonen har et grovt blad som er ideelt for grønnsaker og harde oster og fint blad til sitrusskall, oster og sjokolade. Laget av rustfritt stål, PP og TPR plast. Den er 29,5 cm lang 10 cm bred og 3 cm tykk. Kan rengjøres i oppvaskmaskin.

Tilbake

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.