Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Flying Culinary Circus, solid bambu fjøl

Flying Culinary Circus

solid bambu fjøl

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller post@kitchn.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

T.o.m. 19. juni får alle klubbmedlemmer 200,- i rabatt ved kjøp av varer for 400,- eller mer. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, «vår pris» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget.


Egenskaper

Hovedhistorie Flying Culinary Circus:
Flying Culinary Circus er verdens første og eneste omreisende kokkegruppe og har gjennom de siste 6 år kokt og spredd matglede i over 40 land rundt om i verden.

Solid bamboo cuttingboard:

På våre turer lager Tor alltid en spesiell sjokoladekake fordi han vet alle damer liker denne. Problemet er at han alltid glemmer oppskriften og må google den på sin iPhone. Han legger telefonen over alt og har dermed mistet over 10 telefoner i kjøkken over hele verden. Vi har funnet ut at Tor ikke er alene om å google oppskrifter, det er noe bortimot alle gjør. Vi tenkte derfor det kunne være en veldig god ide å lage en skjærefjøl med iPhone/nettbrett/mobil holder på skjørefjølen vår slik at Tor alltid vet hvor telefonen er og alle kan enkelt holde kontroll på sine oppskrifter. Vi har laget skjærefjølene våre slik som kokker liker de, solide, tunge å så fine at de alltid skal stå fremme på kjøkkenbenken! Klar, ferdig, google oppskriften og kok!

Large
Fakta:
Størrelse: 50x45x4 cm
Funksjoner: Nettbrett/iPad/mobil holder, miljøvennlig bambus
Ekstra: Spennende tips og triks på emballasje

Art.nr: 100201

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.