Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Nettsortiment

Eva Solo

sunlight lampe m/spyd 38cm

699,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Art.nr: 571338

SunLight Solcellelampen er unik, fordi solcellepanelet er skjult. Det er integreret i designet, slik at det ikke er synlig. Solcellelampen lyser på en energirik måte og uten bruk av ledninger. Den brukes som hyggebelysning, og en eller flere lamper kan stilles langs hagegangen eller rundt i hagen slik at man kan orientere seg i mørket.
Etter en dags oppladning i full sol kan lampen lyse i opp til 20 timer - avhengig av værforholdene under selve oppladningen.
Lampen har en on/off-knapp og en automatisk-funksjon, så man kan innstille lampen til automatisk å tenne og slukke i forhold til, om det er lyst eller mørkt.

SunLight Solcellelampen er fremstillt i frostet glass, og foten er av aluminium. Den er frostsikker. Måler 38 cm i
høyden.

Det oppladbare batteriet kan gjenopplades opp til 1.000 ganger.

Tilbake

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 49.- (Gratis frakt på ordre over 499.-)
  • På døren (Bring) – Kr 150.-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498.-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.