Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Design House, lightning block lampe
Nettsortiment

Varer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.


Design House

lightning block lampe

1 469,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærhetenVarer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud. Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Egenskaper

«Jeg traff faktisk en nerve, absolutt. Folk elsker denne kontrasten mellom det som ser ut som en isbit, og så den varme lyspæren inni. Resultatet var magisk for meg, for plutselig så jeg denne flytende, glødende lyspæren: å se den flytende i luften inne i kuben var så vakkert». Harri Koskinen Block Lamp fra Harri Koskinen er garantert en klassiker. Og her er fantasien virkelig i spill. Den sterke kontrasten mellom glass som en nesten evig og veldig taktil substans, og den industrielle formen på en Edison-lyspære som lyser opp når du slår på bryteren. En design som er en skulptur, men også helt klart en funksjonell lyskilde. Harri Koskinen deltok i en glass-workshop som designstudent i Helsinki for 25 år siden. Han fikk i oppdrag å kreere en gave til et sølvbryllup og ville lage en innpakning som var en integrert del av selve gaven. Etter mange forsøk med forskjellige gaver ble han fascinert da han plasserte en lyspære inni de to glassblokkene som var produsert i formen han hadde laget. Block Lamp oppfylte ikke kriteriene i workshop'en, men Harri laget likevel 40 av dem til seg selv. Alle ble solgt den kvelden han presenterte dem. Fire år senere ble de tatt inn i MOMAs permanente designsamling.

Art.nr: 1260-0100

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.