Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Design House, NM& sand bolle 35cl
Nettsortiment

Varer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.


Design House

NM& sand bolle 35cl

109,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærhetenVarer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud. Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Egenskaper

Bordene i den nyåpnede restauranten NM& i Nationalmuseum i Stockholm setter kronen på verket med Sand servise, designet av Carina Seth Andersson i samarbeid med Design House Stockholm. Serviset er laget av kraftig brent steingods i en myk og sandaktig fargetone uten noen synlig finish, slik at maten som serveres er eneste dekorasjon.Den matte strukturen fremhever lysspillet i flatene, og steingodset er full- eller halvglasert med et transparent uttrykk. Former og finish er myke, og hver enkelt del kan brukes på forskjellige måter i kopp uten håndtak fungerer like godt som bolle, og bollen kan brukes til å servere en suppe eller fungere som en tallerken.+ Ingenting matcher helt men det passer inn, for det trenger ikke se nøyaktig likt ut for å fungere sammen. Formene er det som binder serviset sammen, og det er noe veldig skandinavisk ved det, sier Carina.Arbeidet med serviset for Nationalmuseum er en del av et større prosjekt som Carina hadde ansvaret for gjennom flere år, sammen med Matti Klenell, Stina Lo?fgren og TAF Arkitekter. De ledet prosjektet og all design og produksjon av samtlige møbler og produkter i restauranten NM&. Sand er en del av samtidshistorien innenfor Scandinavian Design og det vi produserer i dag. I utstillingen The Design Depot kan besøkende i Nationalmuseum se hvordan alle objektene i restauranten har blitt til, med blant annet Sand og Unda drikkeglass fra Matti Klenell.

Art.nr: 2557-0000

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.