Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Kitch'n Foundation

Kitch'n Foundation har som formål gjennom salgstiltak i Kitch'n å skape muligheter for samfunnets svakeste grupper – de som faller utenfor arbeidsmarkedet og barn - i vanskeligstilte deler av verden.

Arbeid

I alle Kitch'n-butikker, og her i nettbutikken, får du nå kjøpt handlenett som er fylt med håp. Produksjon av handlenettene, i regi av Frelsesarmeens hjelpetiltak Others, gir viktig arbeid som gir mat på bordet og tro på fremtiden for vanskeligstilte kvinner i Bangladesh. Målet til OTHERS er å gi vanskeligstilte personer håp, muligheter og midler til egen selvstendig utvikling, gjennom opplæring, produksjonsarbeid og handel.

Produksjon TFH handlenett

Støtte

Alt overskudd av posesalget går uavkortet til Kitch'n Foundation som har som formål å skape nye muligheter for de svakeste gruppene i vanskeligstilte deler av verden - de som faller utenfor arbeidsmarkedet og barn. Kitch'n har lang tradisjon i å støtte barnehjem og skoletilbud i Kenya, og Kitch'n Foundation er organisert som egen stiftelse fra 2016, som en naturlig forlengelse av dette samfunnsengasjementet. 

Skolebarn Kenya

Nytte

Vi tror både nytten og støtten handlenettene skaper, gir kjøperen glede av å ha vært med på noe som betyr noe for andre. Våre ansatte og Kitch'n vil gjennom tiltaket få påminnelse og erkjennelse av positivt samfunnsengasjement. At vi ganske enkelt alle sammen er med på noe som nytter – gir håp og verdighet. 

Handlenett Kitchn Foundation


Tilbake