Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
 • Smittevern er vår høyeste prioritet

  Du skal føle deg trygg når du besøker oss i Kitch’n. Det er det aller viktigste for oss. Derfor er tiltakene våre hele tiden i tråd med myndighetenes retningslinjer, og vel så det. For å hindre spredning av Covid–19 kreves gode rutiner – hos både oss og deg.


  I Kitch’n følger vi strenge rutiner for renhold og smittevern. Vi vil at det skal være trygt for deg å besøke butikkene våre når som helst, hvor som helst. God hjelp og godt kjøkkenutstyr skal du fortsatt få – på god avstand. 

  Det er begrenset hvor mange som kan være i butikken samtidig. Hvis du blir bedt om å vente noen minutter utenfor inngangen, håper vi på forståelse for det. Vi vil bare ditt beste!


  Dette er de viktigste rutinene vi følger: 

  • Gir deg lett tilgang på håndsprit, både ved inngangen og ved kassa.
  • Vasker alle kontaktflater ofte, spesielt disken og bankterminalen.
  • Følger med at det ikke er for mange i butikken samtidig.
  • Dersom det blir kø foran kassa, sender vi med deg gavepapir fremfor å bruke tid på innpakning.


  Vi trenger også litt hjelp fra deg. Derfor setter vi stor pris på at du

  • spriter hendene på vei inn i butikken
  • holder minst 1 meters avstand til andre
  • betaler med kort fremfor kontanter
  • bruker papirlommetørkle dersom du hoster eller nyser, eller bruker albuekroken
  • heller handler i nettbutikken dersom du har symptomer, eller har vært i nærkontakt med noen med påvist smitte  4 enkle steg til større avstand

  Noe av det viktigste vi gjør nå, er å holde god avstand til hverandre. Om du kan og vil, må du gjerne gjøre ett eller flere av disse grepene for å få bedre plass rundt deg i butikken.


  1. Start julehandelen tidlig

  Dersom du vil unngå kø og få mest mulig hjelp fra oss, er det lurt å starte julehandelen tidlig. Og så lenge ingen venter bak deg, svinger vi gjerne med saks og julepapir for å få sendt med deg gavene pent innpakket hjem.


  2. Bestill julegavene med klikk & hent

  Har du gavelista planlagt og klar? Da er det helt suverent om du bestiller med klikk & hent. Vi gjør klar varene bak disken og sender deg en SMS så snart gaveposen kan hentes. Innen 48 timer kan du kjapt stikke innom butikken og plukke opp posen. Dersom du helst vil holde deg hjemme, kan du bestille gavene i nettbutikken med hjemlevering til 79,–.


  3. Handle når det er færrest folk i butikken

  Har du mulighet til å komme innom når det er litt mindre folk i butikken, tror du? På grafen under ser du når vi forventer færrest folk foran kassa. Formiddags- og kveldsbesøk gir deg nok aller størst albuerom. Åpningstidene varierer, derfor er det lurt å sjekke åpningstiden i din nærmeste butikk først som sist.


  4. Bytt gaver i januar

  For at du skal føle deg trygg i butikkene også etter jul, har vi utvidet byttefristen til 31. januar. Da unngår du bytterush og trengsel i romjula. Stikk heller innom en januardag, så kan du i ro og mak plukke ut det du vil bytte gaven din i.


  graf


  Vi i Kitch’n ønsker deg og dine en riktig god jul!