Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
 • Smittevern er vår høyeste prioritet

  Du skal føle deg trygg når du besøker oss i Kitch’n. Det er det aller viktigste for oss. Derfor er tiltakene våre hele tiden i tråd med myndighetenes retningslinjer, og vel så det. For å hindre spredning av Covid–19 kreves gode rutiner – hos både oss og deg.


  Merk deg at 16 Kitch’n-butikker er midlertidig stengt på grunn av sosial nedstenging av Oslo og strenge smitteverntiltak i nærliggende kommuner.

  Det er likevel mulig å bestille med klikk & hent i alle våre butikker, også de som er midlertidig stengt. Vi gir deg beskjed så fort varene er klar til å hentes. Men du kan selvfølgelig fortsatt shoppe på nett og få varene levert rett på dørmatta.


  I Kitch’n følger vi strenge rutiner for renhold og smittevern. Vi vil at det skal være trygt for deg å besøke butikkene våre når som helst, hvor som helst. God hjelp og godt kjøkkenutstyr skal du fortsatt få – på god avstand. 

  Det er begrenset hvor mange som kan være i butikken samtidig. Hvis du blir bedt om å vente noen minutter utenfor inngangen, håper vi på forståelse for det. Vi vil bare ditt beste!


  Dette er de viktigste rutinene vi følger: 

  • Gir deg lett tilgang på håndsprit, både ved inngangen og ved kassa.
  • Vasker alle kontaktflater ofte, spesielt disken og bankterminalen.
  • Følger med at det ikke er for mange i butikken samtidig.
  • Dersom det blir kø foran kassa, sender vi med deg gavepapir fremfor å bruke tid på innpakning.


  Vi trenger også litt hjelp fra deg. Derfor setter vi stor pris på at du

  • spriter hendene på vei inn i butikken
  • holder minst 1 meters avstand til andre
  • betaler med kort fremfor kontanter
  • bruker papirlommetørkle dersom du hoster eller nyser, eller bruker albuekroken
  • heller handler i nettbutikken dersom du har symptomer, eller har vært i nærkontakt med noen med påvist smitte  2 enkle steg til større avstand

  Noe av det viktigste vi gjør nå, er å holde god avstand til hverandre. Om du kan og vil, må du gjerne gjøre et grep eller to for å få større plass rundt deg i butikken.


  1. Bestill med klikk & hent

  Vet du hva du trenger? Da er det helt suverent om du bestiller med Klikk & Hent. Vi gjør klar varene bak disken og sender deg en SMS så snart de kan hentes. Stikk kjapt innom butikken innen 48 timer etter klarsignalet – og plukk opp posen. Da kan du samtidig ta en ekstra kikk på varene før du betaler. Og ja, det er lov å ombestemme seg.

  Dersom du helst vil holde deg hjemme, kan du bestille i nettbutikken og få levering på døra til 79,-.


  2. Handle når det er færrest folk i butikken

  Har du mulighet til å komme innom når det er litt mindre folk i butikken, tror du? På grafen under ser du når vi forventer færrest folk foran kassa. Formiddags- og kveldsbesøk gir deg nok aller størst albuerom. Åpningstidene varierer, derfor er det lurt å sjekke åpningstiden i din nærmeste butikk først som sist.
  graf


  Takk for at du gjør alt du kan for å hindre smitte!