Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Demeyere Specialties 5 teppanyaki stekeplate 39x27 cm rustfritt stål
Demeyere Specialties 5 teppanyaki stekeplate 39x27 cm rustfritt stål
Kommer snart
Nettsortiment

Demeyere

Specialties 5 teppanyaki stekeplate 39x27 cm rustfritt stål

2 739,-

Ikke på nettlager
Utsolgt på nett
  • Frakt og klikk & hent velges ved utsjekk

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

  • Stor steke-/grillflate perfekt for bordservering og teppanyaki
  • 5‑lags konstruksjon gir rask og jevn varme over hele flaten
  • Ergonomiske håndtak gjør det lett å flytte og servere ved bordet
Beskrivelse
Demeyere Specialties 5 Teppanyaki stekeplate 39x27 cm er en allsidig og effektiv løsning for deg som liker å lage mat med stil og presisjon. Den japanskinspirerte stekemetoden gir deg mulighet til å t...
Produktdetaljer
SKU:
101185
EAN:
5412191547397
Artikkelnummer:
1005418
Merke:
Demeyere
Serie:
Specialties
Kategori:
Stekeheller
Opprinnelsesland:
Belgia
Spesifikasjoner
Høyde:
6 cm
Bredde:
27 cm
Lengde:
39 cm
Vekt:
2,33 kg
Diameter:
39 cm
Garanti:
10
Design og materiale
Farge:
Sølv
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Glass, rustfritt stål 18/10
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Temperaturområde:
250°C
Vedlikehold:
- På stålpanner uten belegg bør man bruke litt ekstra fett til steking for at maten ikke skal sette seg fast. - Det kan også være lurt å la maten få litt stekeskorpe før man snur eller flytter den i pannen. - Når det gjelder bruk, er det viktig at stekepannen varmes opp før man tilsetter smør eller olje. - Om man tilsetter fettet for tidlig vil det gjøre at maten lettere kan sette seg fast. Slik sjekker du om pannen har riktig temperatur: Drypp et par dråper vann i pannen. Fordamper vannet umiddelbart er ikke pannen varm nok. Fordeles vannet i små perler er pannen varm.

Mer fra Demeyere

Legg til favorittmerke

Andre kjøpte også

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

KAI