Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Grillet makrell-taco
Grillet makrell-taco

Grillet makrell-taco

Publisert tirsdag 30.juni 2015


Grillet makrell-taco med coleslaw og lime


Fremgangsmåte


Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.

Hold dem varme i aluminiumsfolie.

Skjær bort ben på makrellfileter og del hver filet i to på langs.

Krydre med tacokrydder og pensle lett med olje.

Legg på grillen med noen skiver sitron. Grill til kjøttet flaker seg når du trykker på fileten.

Legg en stripe guacamolekrem i midten på hver tortilla, en bit fisk, coleslaw og grovhakket persille på toppen.

Del limen i båter og server ved siden av. 

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus - 

www.fccircus.no

Ingredienser

4


  • 8 mais- eller hvetetortillas
  • 2 hele makrell eller 4 fileter
  • 1 sitron
  • 2 ss adobo tacokrydder
  • 1 porsjon coleslaw
  • 8 ss guacamolekrem
  • 2 lime
  • persille

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?