Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Paprika fylt med kyllingkjøttdeig
Paprika fylt med kyllingkjøttdeig

Paprika fylt med kyllingkjøttdeig

Publisert fredag 27.november 2020


Paprika blir ikke bedre enn når de er fylt med kjøttdeig og gratinert med ost. Prøv da vel!


Fremgangsmåte


  1. Start med å koke ris etter anvisning.
  2. Mens risen koker huler du ut paprikaene. Skjær av toppen på det bredeste punktet og hold i stilken og dra ut kjernen.
  3. Finhakk det røde på paprikastilken du nettopp kuttet av sammen med brokkolistilk, 2 gulrøtter og revet squash.
  4. Sett paprikaskålene i en ildfast form inn i forvarmet ovn på 180 grader varmluft i 15 minutter.
  5. Finhakk løk og hvitløk og la det surre i panna til det blir blankt.
  6. Tilsett resten av grønnsakene sammen med Cemo chili og hvitløkssalt. Stek til det er blankt og legg i en skål.
  7. Stek kyllingkjøttdeig sammen med en neve finhakket persille og Cemo chili og hvitløkssalt.
  8. Når kyllingen er gjennomstekt tilsetter du risen og grønnsakene.
  9. Bland alt godt sammen og fyll i paprikaskålene. Topp med fersk mozzarella og litt mer salt.
  10. Blandingen som blir til overs har du i den ildfaste formen rundt paprikaene.
  11. Stek på varmluft 180grader i ca 15 min, eller til osten er gylden og smeltet.


Tips! Bytt ut kyllingkjøttdeigen med sopp så får du et vegetarisk alternativ. Hakk soppen og stek i pannen på samme måte som kyllingen før ris og grønnsaker blandes inn.

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Ingredienser


  • 5-6 paprika
  • 2 gulrøtter
  • 1 løk
  • 1 stilk brokkoli
  • 2 baller fersk mozzarella
  • 1 dl ukokt ris
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 neve fersk persille
  • Cemo olivenolje
  • Cemo chili og hvitløkssalt
  • 400 g kyllingkjøttdeig

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?