Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Paprika fylt med kyllingkjøttdeig

Paprika blir ikke bedre enn når de er fylt med kjøttdeig og gratinert med ost. Prøv da vel!


Ingredienser

  • 5-6 paprika
  • 2 gulrøtter
  • 1 løk
  • 1 stilk brokkoli
  • 2 baller fersk mozzarella
  • 1 dl ukokt ris
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 neve fersk persille
  • Cemo olivenolje
  • Cemo chili og hvitløkssalt
  • 400 g kyllingkjøttdeig

Fremgangsmåte

  1. Start med å koke ris etter anvisning.
  2. Mens risen koker huler du ut paprikaene. Skjær av toppen på det bredeste punktet og hold i stilken og dra ut kjernen.
  3. Finhakk det røde på paprikastilken du nettopp kuttet av sammen med brokkolistilk, 2 gulrøtter og revet squash.
  4. Sett paprikaskålene i en ildfast form inn i forvarmet ovn på 180 grader varmluft i 15 minutter.
  5. Finhakk løk og hvitløk og la det surre i panna til det blir blankt.
  6. Tilsett resten av grønnsakene sammen med Cemo chili og hvitløkssalt. Stek til det er blankt og legg i en skål.
  7. Stek kyllingkjøttdeig sammen med en neve finhakket persille og Cemo chili og hvitløkssalt.
  8. Når kyllingen er gjennomstekt tilsetter du risen og grønnsakene.
  9. Bland alt godt sammen og fyll i paprikaskålene. Topp med fersk mozzarella og litt mer salt.
  10. Blandingen som blir til overs har du i den ildfaste formen rundt paprikaene.
  11. Stek på varmluft 180grader i ca 15 min, eller til osten er gylden og smeltet.


Tips! Bytt ut kyllingkjøttdeigen med sopp så får du et vegetarisk alternativ. Hakk soppen og stek i pannen på samme måte som kyllingen før ris og grønnsaker blandes inn.

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.