Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Paprika fylt med kyllingkjøttdeig

Paprika blir ikke bedre enn når de er fylt med kjøttdeig og gratinert med ost. Prøv da vel!


Ingredienser

  • 5-6 paprika
  • 2 gulrøtter
  • 1 løk
  • 1 stilk brokkoli
  • 2 baller fersk mozzarella
  • 1 dl ukokt ris
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 neve fersk persille
  • Cemo olivenolje
  • Cemo chili og hvitløkssalt
  • 400 g kyllingkjøttdeig

Fremgangsmåte

  1. Start med å koke ris etter anvisning.
  2. Mens risen koker huler du ut paprikaene. Skjær av toppen på det bredeste punktet og hold i stilken og dra ut kjernen.
  3. Finhakk det røde på paprikastilken du nettopp kuttet av sammen med brokkolistilk, 2 gulrøtter og revet squash.
  4. Sett paprikaskålene i en ildfast form inn i forvarmet ovn på 180 grader varmluft i 15 minutter.
  5. Finhakk løk og hvitløk og la det surre i panna til det blir blankt.
  6. Tilsett resten av grønnsakene sammen med Cemo chili og hvitløkssalt. Stek til det er blankt og legg i en skål.
  7. Stek kyllingkjøttdeig sammen med en neve finhakket persille og Cemo chili og hvitløkssalt.
  8. Når kyllingen er gjennomstekt tilsetter du risen og grønnsakene.
  9. Bland alt godt sammen og fyll i paprikaskålene. Topp med fersk mozzarella og litt mer salt.
  10. Blandingen som blir til overs har du i den ildfaste formen rundt paprikaene.
  11. Stek på varmluft 180grader i ca 15 min, eller til osten er gylden og smeltet.


Tips! Bytt ut kyllingkjøttdeigen med sopp så får du et vegetarisk alternativ. Hakk soppen og stek i pannen på samme måte som kyllingen før ris og grønnsaker blandes inn.

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.