Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Thai kylling-wrap

Publisert torsdag 12.mai 2016


Thai kylling-wrap med peanøtt- og sesam-hjertesalat


Fremgangsmåte


Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne.

 

Stek strimlet kyllingkjøtt i en stekepanne og tilsett thai glaze på slutten av stekingen, smak
til med salt og pepper.

 

Del hjertesalaten i fire på langs og dryss over litt salt og pepper, sesamolje, sesamfrø og
limejuice på hver del. Legg de fire lefsene utover et bord og fordel kjøttet og peanøttene
i midten på dem. Legg to kvarte hjertesalater oppå og en stripe med løk og koriandersalsa
på hver. Rull lefsen hardt sammen til en pølse og server.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

2


  • 4 mais- eller hvetetortilla
  • 400 g strimlet kyllingfilet
  • 1 dl thai glaze med sitrongress
  • 1 porsjon koriander og løksalsa
  • 4 ss peanøtter
  • 2 hjertesalater
  • 2 ss sesamolje
  • 1 ss sesamfrø
  • 1 lime (juice)

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften