Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Forloren hare

Forloren hare med stuede erter og gulrøtter


Ingredienser

  • 500g kjøttdeig
  • 500g kjøttdeig av svin
  • 150g bacon i skiver
 
  • 2 stk hvitløk
  • 1 løk
 
  • 2 dl helmelk
  • 2 stk egg

Fremgangsmåte

Bland kjøttdeigene med 2 ss hvetemel til en glatt masse. Tilsett sa° egg, melk, salt og pepper og bland alt godt sammen. Prøvestek gjerne en minikjøttkake for a° se om den er godt nok krydret, juster eventuelt med salt og pepper.

 

Form kjøttdeigblandingen til en stor, lang loff, og kle den med baconskivene. Ha den i en ildfast form. Ha 2 dl vann, løken delt i ba°ter og hvitløken delt i 4 i formen, og sett den i ovnen pa° 180 grader i ca. 30–40 minutter.

 

Ta kjøttet ut av ovnen og la det hvile i 10–15 minutter før du begynner a° skjære i det.

 

Server med stuede erter og gulrøt- ter (se side 130), stekesjy og kokte poteter. 

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.