Glutenfrie chocolate chips cookies
Disse MÅ du bake til jul!
Ingredienser
- 210 g romtemperert meierismør
- 100 g brunt sukker
- 150 g hvitt sukker
- 50 g lys bakemiks (glutenfri)
- 180 g havrenel (glutenfritt)
- 1/2 ts bakepulver
- 1/2 ts natron
- 2 egg
- 1ts cacas vanilje extract
- 1 klype salt
- 2 dl chocolate chip
Fremgangsmåte
Kjør smør og sukker til det blir kremet og luftig. Bland inn 2 egg og spe på med mel. Ha i bakepulver, natron, salt og vanilje extract og bland deigen sammen. Vend til slutt inn sjokoladebiter.
Disse flyter litt utover når de stekes så ta en toppet teskje røre og fordel ut på et stekebrett med bakepapir og stek på 160 grader varmluft i ca 8 min. Avkjøl på rist og oppbevar i kakeboks
Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.