Grønnsakspanne med brokkoli, asparges og rosenkål
Prøv Trond Moi's nydelige grønnsakrett — en lett og enkel middag!
Ingredienser
- 1/2 brokkoli
- 4 asparges
- 100 g rosenkål
- 1 sjalottløk
- 2 vårløk
- 2 ss smør
- 2 ss olivenolje
- 3 ss hakket frisk koriander
- Salt og nykvernet pepper
Fremgangsmåte
- Skyll alle grønnsakene godt. Del opp brokkoli i grove biter, asparges deles i 3, rosenkål deles i to og sjalottløk grovhakkes
- Fres alle ingredisensene i smør og olje til det blir al dente, ca. 3 minutter og smak til med salt og pepper
- Dryss over finhakket vårløk og koriander og slik har du den nydeligste grønnsakspanna!
Tips! Tilsett gjerne sopp og bønner for en mer fyldig rett. Server gjerne retten med poteter eller pasta.
Denne oppskriften gir to posjoner, om du lager retten til flere kan det være greit å dobble oppskriften!
Oppskrift har vi fått fra Sabor.