Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Hvit smørkrem

Smørkrem brukes til å dekorere figurkaker osv., forskjellen på smørkrem og icing er at icing stivner. Derfor brukes icing ofte til å dekorere blomster, border, bryllupskaker, osv.


Ingredienser

Ingredienser: 

  • 200 g margarin
  • 600 g siktet melis
  • 3 ts vaniljesukker
  • 6 ss melk eller annen væske

Fremgangsmåte

Slik gjør du: 

  1. Pisk temperert margarin (eventuelt meierismør istedenfor margarin) og melis til det er jevnt blandet. Smøret må være temperert for å få rett konsistens.
  2. Tilsett væsken litt etter litt. Pisk til kremen er lett, luftig og smidig og god å jobbe med.

Oppskriften holder til ca 12 cupcakes. 

Variasjoner:

Bytt gjerne melken med en væske som kokosmelk, fløte, fruktjuice, sitronsaft etc.

Farge kan også tilsettes. Tilsetter du flytende farge, må du holde igjen like mye væske som du tilsetter farge. Hvis ikke blir kremen for tynn. Bruker du geléfarge, holder kremen konsistensen bedre.

Smaksessenser kan også prøves.

Oppskrift og bilder har vi fått fra Cacas.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.