Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Ingefærkylling med brokkoli

Lett og rask middag med få ingredienser! Denne må prøves.


Ingredienser

Denne oppskriften er nok til 4 posjoner: 

  • 3-4 gulrøtter
  • 1 hel hvitløk
  • 1 stor bit ingefær
  • 3ss akasie honning
  • 2 lime
  • 1/2 brokkoli
  • 1-2 røde chili (kan sløyfes om du ikke ønsker den så sterk)
  • 200g Risnudler
  • 600g kylling lårfillet

Fremgangsmåte

1. Skrell og hakk opp grønnsakene. Gulroten skjærer du i skiver og brokkolien deler du i små bunter og hakker opp stilken.

2. Finhakk hvitløk, rød chili og riv ingefæren på et fint rivjern.

3. Stek i panne med olje. Når det begynner å lukte av aromaene skraper du det til den ene siden av stekepannen og har i kyllingen.

4. I mens kyllingen stekes. Kok nudlene som anvist på pakken og deretter kjøl ned i kaldt vann.

5. Ha så i honning og lime, bland dette godt sammen med nudlene, grønnsakene og kyllingen. Tilslutt pynt med finhakket chili, limebåter og cashewnøtter.

 

God appetitt!

 

Oppskriften er levert av Line Trondrud Kjeserud.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.