Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Pinnekjøttboller

Pinnekjøttboller

Gi nytt liv til restene av pinnekjøtt! Disse saftige kjøttbollene er fulle av smak – perfekt når du vil lage noe enkelt og spennende av julemiddagens rester.


Ingredienser

  • 400 g pinnekjøttrester
  • 400 g karbonadedeig
  • 2 ss finhakket sjalottløk
  • 1 finhakket kinesisk hvitløk
  • 3 ss koriander
  • 1 dl revet parmesan
  • 2 egg
  • 2 ss smør

Fremgangsmåte

  1. Bland karbonadedeig og finhakket pinnekjøtt i en bolle, og rør inn eggene til du får en jevn farsedeig. Tilsett løk, hvitløk, frisk koriander og revet parmesan. Rør alt godt sammen og form små, delikate kjøttboller.
  2. Stek dem i godt med smør til de får en gyllen stekeskorpe på alle sider, og nesten er gjennomstekte – det tar rundt 6–7 minutter.
  3. Nyt de saftige kjøttbollene akkurat slik de er, eller server dem med noe godt ved siden!

Lurer du på hvordan du lager pinnekjøtt? Slik får du kjøttet saftig, mørt og smakfullt

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.