Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Lettsaltet torskegryte

Lettsaltet torskegryte som på Sardinia


Ingredienser

  • 800g lettsaltet torsk
  • 2 stk finhakkede rødløk
  • 200g grovhakkede cherrytomater
  • 4 fedd hvitløk
  • 2 bokser tomater til sausbase
  • 150g sorte oliven
  • 100g kapers
  • 3 ss god olivenolje
  • 1/2 presset sitron
  • 1 ss frisk oregano

Fremgangsmåte

Kutt rødløk i båter og finkutt hvitløken. Fres rødløk og hvitløk i litt olje.

 

Tilsett cherrytomater og bokstomater og la dette koke i ca. 5 minutter.

 

Kutt fisken i terninger og ha i. La dette trekke i sausen til fisken er ferdig.

 

Tilsett oliven, kapers og olivenolje og smak til med sitron.

Vær forsiktig med saltet da retten inneholder både salt fisk, kapers og oliven.

Dryss gjerne litt grovhakket frisk oregano over til slutt.

 

Server med godt brød og salat eller kokte poteter, ris eller pasta.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.