Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Roastbeef med krydderurter


Ingredienser

• 1 kg oksestek

• stor bunke aromatiske urter (ca. 150 g timian, merian, salvie, rosmarin og gressløk i like mengder, pluss et par laurbærblad)

• 2 kg grov sjøsalt

• olje

• salt og pepper

Fremgangsmåte

Knyt sammen kjøttet med hyssing slik at den holder på formen under stekingen. Smør deretter kjøttet inn med olje, tilsatt en klype salt og pepper. Rensk, vask og hakk opp de ulike aromatiske urtene (unntatt laurbærbladene, som bør være intakte), og bland inn det grove saltet.

Strø deretter halvparten av saltblandingen over bunnen av et stekebrett. Legg oksesteken og laurbærbladene over, og strø over resten av saltblandingen, nydampet med litt vann. Sett brettet i ovnen (forvarmet til 250°), og la kjøttet steke i ca. 35 minutter. (Denne steketiden vil gi deg lite stekt kjøtt. Hvis du foretrekker kjøttet mer stekt, lar du steken være i ovnen i ytterligere 10 minutter.) Etter denne tiden tar du brettet ut av ovnen, åpner saltskorpen, tar ut steken, skjærer den opp og anretter den for servering.

 

-Oppskriften har vi fått av SMEG-

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.