Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Roastbiff med tunfiskrøre

Roastbiff med tunfiskrøre, kapers, tomater og persille


Ingredienser

  • 200 g ferdig stekt roastbiff (eller kjøttrester fra søndagsmiddagen)


Tunfiskrøre:

  • 2 bokser hermetisk tunfisk (400 g)
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 ss kapers


Majones:

  • 1 eggeplomme
  • ½ ss dijonsennep
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 dl matolje
  • ½ dl olivenolje


Tomatsalat:

  • 4 tomater
  • 50 g sorte oliven
  • 2 hjertesalat
  • 1 god bunt persille
  • litt parmesan
 
  • brød og smør

Forberedelser

Finn frem:

  • ingredienser
  • stavmikser
  • høy, smal arbeidsbolle
  • stort fat

Fremgangsmåte

Ha eggeplomme, dijonsennep, hvitvinseddik, matolje og olivenolje i en høy, smal
arbeidsbollen. Sett stavmikseren nederst i bollen og trykk på start før du fører den sakte
oppover til toppen. Nå har du en majones hvor du blander inn finhakket løk og hvitløk, hele
kapers og hermetisk tunfisk. Smak til med salt og pepper.

 


Legg roastbiff utover et fat og ha tunfiskrøren over. Topp med tomater i skiver, oliven, høvlet
parmesan, masse hakket persille og blader av hjertesalat.

 


Server med brød og smør.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.