Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Anders Petter Signerat stekepanne strukturert ståloverflate 24 cm rustfritt stål
Nettsortiment

Anders Petter

Signerat stekepanne strukturert ståloverflate 24 cm rustfritt stål

1 299,-

På nettlager
Utsolgt på nett
  • Frakt og klikk & hent velges ved utsjekk
  • Produsert i Frankrike
  • Laget av resirkulert rustfritt stål
  • Keramisk KFCC-belegg med strukturert ståloverflate
Beskrivelse
Signerat stekepanne 24 cm rustfritt stål fra Anders Petter er en panne laget av resirkulert rustfritt stål. Med et keramisk KFCC-belegg som er fritt for PFAS-stoffer, sikrer den en slitesterk overflat...
Produktdetaljer
SKU:
618235
EAN:
7070549267960
Artikkelnummer:
50230244
Merke:
Anders Petter
Serie:
Signerat
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Frankrike
Spesifikasjoner
Høyde:
5,5 cm
Lengde:
47 cm
Vekt:
1,1 kg
Diameter:
24 cm
Mål spesifikasjon:
D24 L47 H5,5 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Belegg:
Keramisk
Materiale:
Rustfritt stål - Resirkulert
Material spesifikasjon:
Resirkulert rustfritt stål, Belagt med KFCC
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.