Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

de Buyer Choc Resto stekepanne 26 cm
de Buyer Choc Resto stekepanne 26 cm
Nettsortiment

de Buyer

Choc Resto stekepanne 26 cm

769,-

Få på nettlager
Utsolgt på nett
  • Frakt og klikk & hent velges ved utsjekk
  • Kan brukes på alle typer komfyrer
  • Ergonomisk håndtak
  • God kavlitet
Beskrivelse
Oppdag den ultimate allsidigheten og ypperligheten til Choc resto non-stick stekepanne! Med sitt elegante design og imponerende funksjonalitet, vil denne stekepannen ta din matlaging til nye høyder....
Produktdetaljer
SKU:
612620
EAN:
3011248485266
Artikkelnummer:
60230881
Merke:
de Buyer
Serie:
Choc resto
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Frankrike
Spesifikasjoner
Høyde:
10 cm
Bredde:
26 cm
Lengde:
45,5 cm
Vekt:
1000 g
Diameter:
26 cm
Garanti:
1
Design og materiale
Farge:
Grå
Materiale:
Aluminium
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
200°C i 10 min
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.