Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Demeyere Specialties 3 stekepanne mini 16 cm rustfritt stål
Demeyere Specialties 3 stekepanne mini 16 cm rustfritt stål
Demeyere Specialties 3 stekepanne mini 16 cm rustfritt stål
Kommer snart
Nettsortiment

Demeyere

Specialties 3 stekepanne mini 16 cm rustfritt stål

659,-

Ikke på nettlager
Utsolgt på nett
  • Frakt og klikk & hent velges ved utsjekk

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

  • Allsidig liten panne for porsjonsstekning eller tilbehør
  • Jevn varmefordeling takket være 3‑lags bunn
  • Holder godt på varmen — ideell for små mengder mat
Beskrivelse
Demeyere Specialties 3 stekepanne mini 16 cm er en kvalitetsrik liten panne laget i 18/10 rustfritt stål. Den har en 3-lags bunn som sikrer rask og jevn varmefordeling – ideelt for småretter, frokostf...
Produktdetaljer
SKU:
101834
EAN:
5412191810163
Artikkelnummer:
1005421
Merke:
Demeyere
Serie:
Specialties
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Vietnam
Spesifikasjoner
Høyde:
3,3 cm
Bredde:
16,4 cm
Lengde:
30,6 cm
Vekt:
510 g
Diameter:
16 cm
Garanti:
5 års garanti mot material og produksjonsfeil.
Design og materiale
Farge:
Sølv
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål 18/10
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Temperaturområde:
250°C
Vedlikehold:
- På stålpanner uten belegg bør man bruke litt ekstra fett til steking for at maten ikke skal sette seg fast. - Det kan også være lurt å la maten få litt stekeskorpe før man snur eller flytter den i pannen. - Når det gjelder bruk, er det viktig at stekepannen varmes opp før man tilsetter smør eller olje. - Om man tilsetter fettet for tidlig vil det gjøre at maten lettere kan sette seg fast. Slik sjekker du om pannen har riktig temperatur: Drypp et par dråper vann i pannen. Fordamper vannet umiddelbart er ikke pannen varm nok. Fordeles vannet i små perler er pannen varm.

Andre kjøpte også

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

KAI