Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Pillivuyt Loire stekepanne 28 cm

Pillivuyt

Loire stekepanne 28 cm

  • Tykk sandwichbunn på 3,5 mm
  • God varmefordeling med 3 lags bunn
  • Kan brukes på alle varmekilder

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Spør gjerne vår digitale medarbeider Kai, eller kontakt oss på post@kitchn.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Pillivuyt Gourmets Loire-serie er designet for deg som har bruk for bra allround kokekar i forskjellige størrelser. Loire non-stick stekepannen er laget av rustfritt stål i 3 lag med tykk bunn på 3,5 mm, som sikrer ensartet og effektiv varmefordeling. En ekstremt ripebestandig stekepanne som er hardere og mer holdbar enn normal non-stick.

- Børstet rustfritt stål
- Whitford Quantanium 3-lags non-stick belegg, som er forsterket med diamond-effect titan
- Klinkede, ovale håndtak som ikke blir varme
Produktdetaljer
SKU:
603514
EAN:
3108837126515
Artikkelnummer:
20235
Merke:
Pillivuyt
Serie:
Loire
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Sverige

Spesifikasjoner
Høyde:
7 cm
Bredde:
29 cm
Lengde:
52 cm
Vekt:
1,11 kg
Diameter:
28 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Varmebestandig:
Ja
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.
Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.