Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Swiss Diamond XD stekepanne 20 cm

Swiss Diamond

XD stekepanne 20 cm

  • Diamantforsterket
  • Lett å holde ren
  • Slitesterk

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Spør gjerne vår digitale medarbeider Kai, eller kontakt oss på post@kitchn.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Fantastisk stekepanne med nonstickbelegg, fra Swiss Diamond. Lett å holde ren og med en aluminiumsbase forsterket med diamantkrystaller, for å gjøre den mer slitesterk. Det ergonomiske håndtaket i bakelitt forblir kjølig på komfyren og sitter fast på selve stekeskålen uten interne nagler, hvilket forhindrer bakterier. Tåler også ovnsvarme opp til 260 grader. Stekepannene passer perfekt til induksjonstopper, men kan også brukes med gass eller strøm.
Produktdetaljer
SKU:
582113
EAN:
7640119217499
Artikkelnummer:
SXD6420I
Merke:
Swiss Diamond
Serie:
XD
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
41 cm
Bredde:
21 cm
Lengde:
8 cm
Diameter:
20 cm
Tykkelse på bunn:
Ekstra tykk, støpt aluminium
Design og materiale
Farge:
Svart
Belegg spesifikasjon:
Diamantforsterket non-stick
Belegg:
Non-Stick
Materiale:
Aluminium
Material spesifikasjon:
Støpt aluminium
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Redskapsanbefalinger:
Silikon, plast, tre
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
Ovnsbestandig opp til 260℃
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.
Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.