Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Skeppshult Stekepanne 23 cm
Nettsortiment

Skeppshult

Stekepanne 23 cm

1 150,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Utsolgt på nett
  • Frakt og klikk & hent velges ved utsjekk
  • Fungerer på alle varmekilder
  • Laget for å vare i mange år
  • Har en naturlig slipp-overflate
Beskrivelse
Stekepanne 23 cm, heksadekagon-formet i støpejern med integrert støpejernshåndtak. Design by Note Studio. Støpejern innbrent med rapsolje. Naturlig, enkel, robust og fungerer på alle varmekilder. Alle...
Produktdetaljer
SKU:
604128
EAN:
7317939123001
Artikkelnummer:
9123
Merke:
Skeppshult
Serie:
Järn by Note
Kategori:
Støpejernspanner
Opprinnelsesland:
Sverige
Spesifikasjoner
Høyde:
4 cm
Bredde:
24 cm
Vekt:
1,1 kg
Tykkelse på bunn:
40 mm
Design og materiale
Farge:
Svart
Belegg:
Uten belegg
Materiale:
Støpejern
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Redskapsanbefalinger:
Stål/plast
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
0-250 C
Vedlikehold:
- Sett stekepannen inn med en olje som ikke harskner etter bruk (eks. rapsolje). Dette er for å forhindre at overflaten tørker ut og pannen begynner å ruste. Dette gjør du ved å smøre inn pannen i olje og varme den opp gradvis frem til oljen begynner å ryke, avkjøl pannen og tørk av overflødig olje, gjenta gjerne prosessen 2-3 ganger. - Bruk ikke såpe ved rengjøring. Er det svidd mat i pannen kan du koke ut pannen med litt såpe og vann, men da mister du stekepatinaen du har bygget opp. - La maten få ligge og steke en stund før du snur den – slik opparbeider du en stekeflate på maten, og du unngår at det brenner seg fast i pannen.
Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.