Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Modern House, 3 to go springform
Siste sjanseKun på nett

Modern House

3 to go springform

499,-

Dette produktet takker for seg og går ut fra vårt sortiment. Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Art.nr: 46160688

Alt i ett sett som er praktisk til å både bake, servere og medbringe kake. Lokket beskytter mot ytre påvirkninger under transport. Gullfarget springform som lett monteres på porselensfatet under tilberedning og steking, og enkelt avmonderes før servering. Springformen er 26cm i diameter og er produsert i karbonstål som veier lite og har slipp-lett belegg ILAG special i høy europeisk kvalitet. Lokket har håndtak, og 3 inkluderte låser slik lokket sitter godt på fatet under transport. Fatet er produsert i høybrent porselen og er 31cm i diameter. Springformen tåler 220°C. Slipp-lett belegg hjelper kaken og slippe fra formen, men vi anbefaler likevel at du bruker litt smør eller formfett for at kaken skal slippe glatt og jevnt. Alle deler kan rengjøres i oppvaskmaskin, men vi anbefaler håndvask av springformen for å bevare slipp-lett belegget over tid.

Tilbake

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.