Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Favoritt­merkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Vennligst logg inn for å fortsette

Glemt passord? Klikk her

Tilbake

Modern House, 3 to go springform

Art.nr: 46160688
-50%

Veil. pris 499,-

kr 249,50

Alt i ett sett som er praktisk til å både bake, servere og medbringe kake. Lokket beskytter mot ytre påvirkninger under transport. Gullfarget springform som lett monteres på porselensfatet under tilberedning og steking, og enkelt avmonderes før servering. Springformen er 26cm i diameter og er produsert i karbonstål som veier lite og har slipp-lett belegg ILAG special i høy europeisk kvalitet. Lokket har håndtak, og 3 inkluderte låser slik lokket sitter godt på fatet under transport. Fatet er produsert i høybrent porselen og er 31cm i diameter. Springformen tåler 220°C. Slipp-lett belegg hjelper kaken og slippe fra formen, men vi anbefaler likevel at du bruker litt smør eller formfett for at kaken skal slippe glatt og jevnt. Alle deler kan rengjøres i oppvaskmaskin, men vi anbefaler håndvask av springformen for å bevare slipp-lett belegget over tid.

Tilbake


Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Ta kontakt med din nærmeste Kitch'n butikk for mer informasjon.


Info om Klubbpris

For å få kjøpe denne varen til klubbpris må en være klubbmedlem. Er du klubb-medlem får du opp klubbprisene når du har logget deg inn på MIN SIDE (øverst til høyre).

Er du ikke klubbmedlem, meld deg inn i kundeklubben, for så å logge deg inn med brukernavn og passord på MIN SIDE.