Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

-50%
Le Creuset, toughened gryte m/lokk 6l

Le Creuset

toughened gryte m/lokk 6l

Førpris 1 799,-

900,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent
Kampanjeslutt: 31.12.2021

Art.nr: 96203324000000Denne gryten med glasslokk fra Le Creusets Toughened non stick-serie er en meget anvendelig gryte til hverdagsretter. Den egner til alt fra koking av grønnsaker, supper, pasta- og risretter, samt til stuinger og retter med melk. Toughened non stick-serien er en serie med herdede slipp-lett-produkter med stilfull utforming kombinert med uovertruffen effektivitet. Den slitesterke, effektive slipp-lett-overflaten og det harde, anodiserte metallet utgjør sammen et allsidig og svært holdbart produkt, som er ideelt for bruk på en hvilken som helst komfyr ? også induksjon. Slipp-lett-belegget på både ut- og innsiden gjør produktet meget enkelt å vedlikeholde, og tåler dessuten vask i oppvaskmaskin. Glasslokket gir deg muligheten til å holde øye med retten uten å måtte løfte på lokket. Tåler ovn opptil 220 °C med lokk. Selve gryten tåler opptil 260 °C. Inneholder ikke PFOA eller PFOS.

Le Creuset gir livstidsgaranti på Toughened non stick-serien.

Tilbake

Lignende produkter

Til toppen

Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Til toppen

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Ta kontakt med din nærmeste Kitch'n butikk for mer informasjon.

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.