Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Kähler, Omaggio Nuovo blom.potte Ø12 blå
Nettsortiment

Kähler

Omaggio Nuovo blom.potte Ø12 blå

329,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærhetenDenne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Egenskaper

Omaggio Nuovo serien fra Kähler er både en fornyelse og hyllest til de velkjente Omaggio vasene, hvor striper finnes i flere forskjellige farger og størrelser. Omaggio Nuovo har et gjennkjennelig og fornyet design og alle Omaggio Nuovos former og farger er skapt, så de passer sammen. Kombinasjonen av smale og brede striper gir Omaggio Nuovo vasene ett nytt grafisk uttrykk, som passer perfekt inn i den nordiske klassiske stilen. Blomsterpotten på Ø12 cm er fremstilt i fajanse med de ikoniske håndmalte brede og smale stripene. Blomsterpotten har delikate brede striper i blått, og smale striper i brunt. Blomsterpottens vakre grafiske uttrykk er insirert av vasene og har en fantastisk utstråling, alle Nouvo produktene passer også fint sammen eller alene. Her er funksjonalitet og håndverk bærende, hvor hver enkelt stripe er håndmalt på, hvert produkt er derfor unikt. Designet av Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft.

Art.nr: 690161

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.