Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

-25%
Rosendahl, karen blixen sløyfe 6.5c sølv
Klubbpris

Rosendahl

karen blixen sløyfe 6.5c sølv

Ikke medlem 139,-

104,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent
Kampanjeslutt: 09.08.2020

Art.nr: 31314

Karen Blixen var både glad i naturen og hadde en stor kjærlighet til sine nærmeste. Dette har vært inspirasjonskilden til Rosendahls juleserie, Karen Blixens Jul. Designer Ole Kortzau har skapt en rekke vakre oppheng som passer inn i ethvert hjem. Årets forsølvede sløyfe måler 6,5 cm og den enkle designen og det sofistikerte uttrykket gjør den veldig anvendelig overalt i hjemmet, og den vil bidra til å få deg i den rette julestemningen. Det følger med et blått og et rødt bånd som du kan bruke hvis du vil henge opp sløyfen i kjøkkenvinduet eller på det store juletreet. Produktet rengjøres med en fuktig klut, det tåler ikke pussemiddel.

Tilbake

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.