Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Gerber, Armbar cork turkniv
Gerber, Armbar cork turkniv
Gerber, Armbar cork turkniv
Gerber, Armbar cork turkniv

Gerber

Armbar cork turkniv

459,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Art.nr: 1052455

Gerber ArmBar Cork.

Et smart design som passer rett i lommen som en sammenleggbar kniv og fungerer som et fullverdig multiverktøy. Armbar har verktøy for å håndtere alle de oppgavene som en lommekniv ganske enkelt ikke kan håndtere: en korketrekker, folie kutter, intelligent flaskeåpner og boks / pakkeåpner. Den håndterer med andre ord alt lommekniven din kan med en enhåndsåpning låsbart knivblad og saks. 7 kompakte verktøy rett i lommen din, en perfekt turkamerat for de små og store turene, ingen plast bare 100% rustfritt stål.

Tilbake

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.