Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
 • Bli no. 1 på kjøkkenet

  Bli no. 1 på kjøkkenet

  På ditt kjøkken er du overhodet – det er ditt rike. Men hva med litt hjelp på veien til å også føle deg som en mesterkokk på kjøkkenet? Du kan bli no. 1 på kjøkkenet ved hjelp av enkle ingredienser. Vi lover lite søl, et tonn med glede – og resultater som roper etter å dokumenteres.

  Vi gir deg tips fra kokeboka, og noen triks fra ermet, som du kan ta i bruk for å overraske deg selv – og imponere venner. Ikke brenn sausen i forundring om du blir den alle spør om gode råd.

  Er du matlei, trenger ny inspirasjon – eller har bare lyst på noe godt? Kikk gjennom oppskriftene og inspirasjonsartiklene, og test ut det som frister. Favorittrettene kan bli mange, og skrytelista lang – vi advarer derfor mot at du fort kan gå tom for mobildata.

  Følg med, og du vil få jevnlige drypp som sikrer din plass der oppe – som no. 1 på kjøkkenet.

 • – Jeg ble imponert over slippbelegget

  – Jeg ble imponert over slippbelegget

  Merethe Skeie fikk i oppdrag å teste Norden stekepanne fra Fiskars. Jobben hennes som matstylist og oppskriftsutvikler krever godt kjøkkenutstyr, og denne pannen synes hun skiller seg ut: – Et sånt slippbelegg har jeg ikke vært borti før.

  Les mer

 • Fra kjipe knekkebrød til fristende lunsj på hjemmekontoret

  Fra kjipe knekkebrød til fristende lunsj på hjemmekontoret

  Gått lei av knekkebrød med gulost? Lunsjen trenger ikke å være dørgende kjedelig selv om du sitter på hjemmekontor. Med enkle grep forvandler du lunsjpausen til et smakfullt høydepunkt. Her finner du ut hvordan.

  Les mer

 • Bakt potet

  Bakt potet

  Bakt potet er snaddermat, og det bare er fantasien som setter grenser for hva du kan fylle den med.

  Les mer

 • Paprika fylt med kyllingkjøttdeig

  Paprika fylt med kyllingkjøttdeig

  Paprika blir ikke bedre enn når de er fylt med kjøttdeig og gratinert med ost. Prøv da vel!

  Les mer