Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Vi har klikk & hent i alle våre butikker - også de som er midlertidig stengt. Les mer her

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
 • Bli no. 1 på kjøkkenet

  Bli no. 1 på kjøkkenet

  På ditt kjøkken er du overhodet – det er ditt rike. Men hva med litt hjelp på veien til å også føle deg som en mesterkokk på kjøkkenet? Du kan bli no. 1 på kjøkkenet ved hjelp av enkle ingredienser. Vi lover lite søl, et tonn med glede – og resultater som roper etter å dokumenteres.

  Vi gir deg tips fra kokeboka, og noen triks fra ermet, som du kan ta i bruk for å overraske deg selv – og imponere venner. Ikke brenn sausen i forundring om du blir den alle spør om gode råd.

  Er du matlei, trenger ny inspirasjon – eller har bare lyst på noe godt? Kikk gjennom oppskriftene og inspirasjonsartiklene, og test ut det som frister. Favorittrettene kan bli mange, og skrytelista lang – vi advarer derfor mot at du fort kan gå tom for mobildata.

  Følg med, og du vil få jevnlige drypp som sikrer din plass der oppe – som no. 1 på kjøkkenet.

 • Unngå disse tabbene når du koker egg

  Unngå disse tabbene når du koker egg

  Hvordan liker du egget ditt? Smilende, men ganske bløtt? Eller hardkokt med en touch av bløt kjerne? Enten du skal koke egget bløtt, hardt eller smilende, kan små feil fort hakke skår i gleden. Noter deg disse tipsene, så slipper du hengende nebb rundt frokostbordet.

  Les mer

 • Få eggstrem påskestemning med disse 4 oppskriftene

  Få eggstrem påskestemning med disse 4 oppskriftene

  Blir eggerøren ofte tørr og omeletten dvask? Eller er det kreativiteten som har fått seg en kakk? Kokk og restauranteier Rune Kristian Elnan har 4 ess i ermet – men det er du som får godte deg med siste stikk. Få tipsene som gir deg eggstra-poeng til frokost, lunsj og dessert.

  Les mer

 • Lag burgerbrødene selv!

  Lag burgerbrødene selv!

  Hamburger smaker ekstra godt med hjemmelaget brød. Smak selv da vel!

  Les mer

 • Hjemmelagde pitabrød

  Hjemmelagde pitabrød

  Aldri mer pitabrød fra butikken! Lag dine egne – lette og luftige med en fin lomme til å fylle med masse godsaker.

  Les mer