Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
 • Bli no. 1 på kjøkkenet

  Bli no. 1 på kjøkkenet

  På ditt kjøkken er du overhodet – det er ditt rike. Men hva med litt hjelp på veien til å også føle deg som en mesterkokk på kjøkkenet? Du kan bli no. 1 på kjøkkenet ved hjelp av enkle ingredienser. Vi lover lite søl, et tonn med glede – og resultater som roper etter å dokumenteres.

  Vi gir deg tips fra kokeboka, og noen triks fra ermet, som du kan ta i bruk for å overraske deg selv – og imponere venner. Ikke brenn sausen i forundring om du blir den alle spør om gode råd.

  Er du matlei, trenger ny inspirasjon – eller har bare lyst på noe godt? Kikk gjennom oppskriftene og inspirasjonsartiklene, og test ut det som frister. Favorittrettene kan bli mange, og skrytelista lang – vi advarer derfor mot at du fort kan gå tom for mobildata.

  Følg med, og du vil få jevnlige drypp som sikrer din plass der oppe – som no. 1 på kjøkkenet.

 • Lag gresskarlapper og halloweensk cappuccino

  Lag gresskarlapper og halloweensk cappuccino

  Skal du skjære ut gresskarlykter til Halloween? Når du først setter kniven i gresskaret, skjær også ut gresskarkjøttet. Med det kan du lage fløyelsmyk puré til deilige lapper og cappuccino i halloweensk ånd. Her får du oppskriftene.

  Les mer

 • Nå kan du få eksklusive Zwiesel-glass på eget bord

  Nå kan du få eksklusive Zwiesel-glass på eget bord

  Nå skjer det noe stort her i Kitch’n. Vi har fått lov til å ta inn, og selge deg, vinkjenneres førstevalg når det kommer til vinglass. – Den eksklusive følelsen når du holder i det tynne, solide glasset, gjør at fornemme barer og spisesteder verden over sverger til Zwiesel, sier Glenn Ekeberg i Modern House.

  Les mer

 • Jamie Olivers eggerøreomelett

  Jamie Olivers eggerøreomelett

  Prøv den anerkjente kokkens eggerøreomelett med tomat og chili.

  Les mer

 • Enkelt og digg med lompepizza

  Enkelt og digg med lompepizza

  Skjær opp ingredienser og sett på bordet – her kan alle i familien lage sin favorittkombo.

  Les mer