Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
 • Bli no. 1 på kjøkkenet

  Bli no. 1 på kjøkkenet

  På ditt kjøkken er du overhodet – det er ditt rike. Men hva med litt hjelp på veien til å også føle deg som en mesterkokk på kjøkkenet? Du kan bli no. 1 på kjøkkenet ved hjelp av enkle ingredienser. Vi lover lite søl, et tonn med glede – og resultater som roper etter å dokumenteres.

  Vi gir deg tips fra kokeboka, og noen triks fra ermet, som du kan ta i bruk for å overraske deg selv – og imponere venner. Ikke brenn sausen i forundring om du blir den alle spør om gode råd.

  Er du matlei, trenger ny inspirasjon – eller har bare lyst på noe godt? Kikk gjennom oppskriftene og inspirasjonsartiklene, og test ut det som frister. Favorittrettene kan bli mange, og skrytelista lang – vi advarer derfor mot at du fort kan gå tom for mobildata.

  Følg med, og du vil få jevnlige drypp som sikrer din plass der oppe – som no. 1 på kjøkkenet.

 • Grillfest? Menyen som er lett å lage – og lett å like

  Grillfest? Menyen som er lett å lage – og lett å like

  Godkjent! Alle grunner til å grille er herved vurdert og akseptert. Men du trenger kanskje en ferdigsnekret og kvalitetssikret meny før du setter i gang? Prøv denne grillmenyen som sikrer deg både spennende smaker og et lekkert grillbord.

  Les mer

 • 7 tips til hva blenderen fikser for deg

  7 tips til hva blenderen fikser for deg

  Bruker du blenderen til smoothies – og lite annet? Da er det på tide å gi den energiske kjøkkenassistenten flere oppgaver. Her får du 7 tips til hva blenderen kan gjøre for deg.

  Les mer

 • Jordbærsmoothie med zest

  Jordbærsmoothie med zest

  En frisk og sunn smoothie med jordbær og sitron.

  Les mer

 • Søt mango-smoothie

  Søt mango-smoothie

  Fyldig og kremet smoothie med mango og banan som smaker friskt og godt.

  Les mer

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.