Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Asiatisk juleribbe

Asiatisk juleribbe

Når du vil gi ribba en ny vri! Denne varianten løfter julemiddagen med deilige smaker – en perfekt kombinasjon som gjør klassikeren litt mer spennende.


Ingredienser

  • Ca. 2 kg tynnribbe
  • 3 kinesiske hvitløk
  • 1 bit ingefær
  • 1 chili
  • 1 dl soyasaus
  • 1 dl olivenolje

Fremgangsmåte

  1. Skjær hvitløk, chili og ingefær i grove biter. Legg ribba i en ildfast form, og fordel blandingen både over og under kjøttet.
  2. Hell over soyasaus og litt olivenolje, og dekk formen godt til. La ribba marinere i kjøleskapet – helst i to dager – slik at smakene får satt seg skikkelig.
  3. Stek ribba på 200 °C i ca. 2 timer, til kjøttet er mørt og svoren har fått litt sprøhet. Den blir ikke like sprø som klassisk ribbe, men smaken – den blir rett og slett fantastisk!

Nyt den som en smakfull hovedrett, gjerne med ris, wokede grønnsaker eller en frisk salat til.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.